Forside / Privacy Notice

Privacy Notice

Vi charlotbeauty.dk, for at beskytte dit privatliv. Når du handler og bruge charlotbeauty.dk giver charlotbeauty.dk dets datterselskaber, accepterer du dine personlige oplysninger til forskellige formål, som beskrevet nedenfor.

Privacy

Vi tilbyder et væld af oplysninger til at indsamle for at opfylde din ordre, og holde dine oplysninger på vores hjemmeside for registrerede brugere. Vi kan sende dig dit navn, adresse og kontaktoplysninger til tredjemand, således at produktet leveres (f.eks vores kurer selskab eller tjenesteudbyder). Vi kan også dele dine oplysninger med vores franchisetagere. Du ny koncessionsaftale ikke at bruge disse oplysninger til at sælge produkter til dig direkte eller indirekte. Men vi vil ikke udleje eller sælge, uden din tilladelse, dit navn, adresse, e-mailadresse, kreditkortoplysninger eller personlige oplysninger til tredjemand, medmindre dette sker i overensstemmelse med lovbestemmelser eller leveret af procedurer retlig eller retslig oplysninger om klienten er nødvendig. Samlet

Ved at give personlige oplysninger, som du bruger til at indsamle data for at opfylde vores forpligtelse til at yde den service, du forventer, skal du blot forklare give. Dette er leveringsstatus for levering, for at være på anmeldelsen telefon / e-mail-behandling til at omfatte overførsel af oplysninger, såsom nye tjenester eller markedsføringsplan. I tilfælde af problemer med leveringen af ​​dit projekt, vil vi bruge disse oplysninger til at kontakte dig. Vi kan også administrere dine data på hjemmesiden, indsamle din betaling, så du kan bruge den fælles brug denne side, stedet fundet nogen svig eller misbrug, eller på din hjemmeside produktoplysninger under er, og hvis vi har spørgsmål. Du betaler sikkert gennem vores betalingsformidlingsforretning styres via denne hjemmeside. Vi holde dine personlige oplysninger, så længe det er nødvendigt for vores forretning eller så længe vores juridiske krav.

Vi kan bruge vores markedsføring partnere, annoncører eller andre formål uden for og ikke-enkelte statistikker fra det ikke-personlige reklame eller statistiske data i oversigtsform. Med andre ord, er vi ikke de oplysninger, du har købt et bestemt produkt, men vi kan fortælle dig, hvor mange kunder køber varer og tjenesteydelser. Hvis du køber i vores butik via e-mail og vores funktion eller program, eller abonnere på en af ​​vores nyhedsbreve, vi nogle gange dygtige tilflyttere produkter, du ønsker at opdatere hjemmesiden. Vi kan også kontakt, hvis du forsøger at få adgang til et af vores spil eller mere.

Tip kan hjælpe dig med at beskytte dine personlige oplysninger online

Put nogen til at omdanne online password. Lad dine faktureringsoplysninger, undtagen for at fremme købet. Vælg længden af ​​din adgangskode på seks tegn. Opret en adgangskode, herunder en kombination af tal og bogstaver. Hvis du kan lide, online svindel, og deler ikke din adgangskode, skal du straks ændre din adgangskode. Du kan bruge "Min konto", kan du indtaste og ændre brugeroplysninger til at gøre det. Når du er færdig, den charlotbeauty.dk, ikke forlade stedet. Den eneste måde at logge ud af webstedet var at lukke vinduet.

Back
www.charlotbeauty.dk Copyright @2018

herresko, kvinners sko, billige sko, sko på nettet, nike online skobutikk

Sko online salg